Blog
Blijf op de hoogte van wat er gaande is in de cateringbranche. De VOCC deelt graag de recentste ontwikkelingen, boeiende trends, en voorziet je van waardevolle inzichten en handige tips in deze branche.
Maatregelen Single Use Plastic 2024
Voedselveiligheid en HACCP in de catering
Storytelling en buffetpresentatie in de catering
Nieuwe samenwerking in Hospitality
De verenigingen ONCE, Veneca en VOCC hebben een nieuwe samenwerking aangekondigd. Het doel: op 1...
Onderhandelings- resultaat bereikt voor cao catering met ruimte voor hospitality
Vakbonden CNV Vakmensen, FNV Catering en De Unie en werkgeversorganisaties VENECA en VOCC hebben...
Vakorganisaties en verzamelde werkgevers tekenen nieuwe eenjarige cao Contractcatering
Vakorganisaties FNV Catering, CNV Vakmensen en De Unie tekenen samen met branchevereniging VOCC en...
Landelijke steunactie #SAMENLUNCHEN voor cateraars
De cateringbranche heeft het, vanwege de coronamaatregelen, erg moeilijk. Het FSIN meldt dat er in...
Jan v.d. Meij over zijn eerste 100 dagen als VOCC-bestuurslid
In 2016 besloot Smaak Bedrijfscatering zich – 2 jaar na de oprichting van de VOCC – als VOCC-lid...
NOW-regeling gepresenteerd
Doelstelling van de NOW-regeling is het behoud van werkgelegenheid tijdens deze bijzondere crisis....
Protocol coronavirus en WTV
Na de uitbraak van het coronavirus in China, heeft dit virus inmiddels ook Europa en dus Nederland...
VOCC-leden kunnen Akkoord Gezonde Voeding op Scholen niet ondertekenen
Door roken, overgewicht en problematisch alcoholgebruik aan te pakken kan de gezondheid van heel...
De betekenis van gezonde schoolcatering
De toekomst van onderwijscatering stond centraal in een op 28 januari 2020 gehouden VOCC-workshop....