Blog
Blijf op de hoogte van wat er gaande is in de cateringbranche. De VOCC deelt graag de recentste ontwikkelingen, boeiende trends, en voorziet je van waardevolle inzichten en handige tips in deze branche.
Uitreiking eerste VOCC-keurmerken
Met ingang van 1 januari 2018 heeft Branchevereniging VOCCateraars haar eigen VOCC-Keurmerk...
Inspirerende VOCC-trenddag
Gisteren, 23 november 2017, vond onze tweede trenddag van dit jaar plaats. Het thema was: "gezond...
Geslaagd bezoek Rijkswaterstaat
In het kader van een marktoriëntatie door een werkgroep vanuit Rijkswaterstaat in verband met een...
Goed bezochte workshop “SPV”
De VOCC heeft als missie het vertegenwoordigen van de collectieve belangen van middelgrote...
Geen komkommertijd voor VOCC
Ondanks dat in deze zomermaanden veel mensen op vakantie zijn en kantoren, en dus ook...
VOCC- en SIEV!-leden weten elkaar te vinden!
Zoals bekend, is door MKB branchevereniging SIEV! (Schoonmaken is een Vak) en MKB...
Meinders Catering treedt toe als 17e lid van de VOCC
Per 1 juli 2017 is Meinders Catering officieel toegetreden als lid van de Vereniging voor...
Bestuursburo VOCC ondertekent Code Verantwoordelijk Marktgedrag
Een feestelijk moment: OBSD B.V. heeft vandaag, 11 juli 2017, de Code Verantwoordelijk Marktgedrag...
Locatiemanagers zorgen voor boost bij Smaak Bedrijfscatering
VOCC-lid Smaak Bedrijfscatering is sinds 2 jaar huiscateraar bij marktonderzoeksbedrijf GfK in...
Vervolgbespreking VOCC-SIEV
Deze week hebben de besturen van SIEV en de VOCC vervolg gegeven aan de uitgesproken intenties...
Bitterballenrel in Utrechtse gemeenteraad
Borrelhapjes splijten de Utrechtse gemeenteraad. De Partij voor de Dieren diende een motie in, ze...
The Colour Kitchen gaat de barricaden op met NO SOCIAL WASTE
Al tien jaar zet VOCC-lid The Colour Kitchen mooie stappen op het gebied van sociaal ondernemen...