Leden van de VOCC
De VOCC-leden staan klaar om zichzelf aan jou voor te stellen. Zij zijn naast het bestuur de drijvende kracht achter de branchevereniging en willen graag hun passie en toewijding voor het vak met jou delen, elk met hun eigen unieke verhaal.
Cater Concept
Cater Concept is ooit opgericht vanuit het idee dat oprechte aandacht en interesse in elkaar beter moest kunnen in bedrijfs- en onderwijscatering.
Als familiebedrijf koesteren wij dit gedachtegoed nog steeds. Binnen onze onderneming staan deze pijlers centraal, in ons dagelijks werk, in contacten met u en onze medewerkers. We ondernemen niet anders dan met oprechte aandacht voor u en uw bedrijf. Deze werkwijze bewijst al jaren zijn kracht bij onze locaties in het Noorden en Midden van Nederland.
Wij zijn een onderneming waarbij een gezonde samenwerking zowel letterlijk als figuurlijk genomen mag worden!
Ons doel: Het samen met u werken aan een gezonde en duurzame eetomgeving met optimale gasttevredenheid.
Green kitchen
Green Kitchen, ons concept voor een gastvrij bedrijfsrestaurant, is ontstaan vanuit een natuurlijke passie voor eten en drinken, gezondheid en duurzaamheid. Dit is ook precies wat u terug ziet in ons cateringbedrijf: gastvrijheid én gezond eten. Dagelijks voorzien wij in een smakelijke salade of broodje, een ambachtelijk gemaakte brownie of een gezonde smoothie. Uiteraard altijd geserveerd met aandacht en een welgemeende glimlach, want onze mensen maken graag het verschil. Green Kitchen verzorgt innovatieve, gezonde en passende cateringconcepten door het hele land. Green Kitchen is een cateringconcept van de facilitair dienstverlener ATALIAN.
D&B The Food Group
Wij geloven dat onze gasten gezonder, vitaler en gelukkiger worden door dat ze toegang te hebben tot onze F&B-services. Door in te spelen op de behoeften gedurende de dag, waarbij we verder kijken dan alleen de lunch. Ons ultieme doel is onze gasten te laten vergeten dat ze op kantoor zijn.
Dankzij de multi-service aanpak van ons moederbedrijf D&B The Facility Group integreren wij naadloos de F&B-services met onze overige facilitaire oplossingen, waardoor eten en drinken een integraal onderdeel wordt van de volledige gastbeleving in een kantooromgeving.
Smaak Bedrijfscatering
Vanuit ons kantoor in Soest organiseren wij bedrijfscatering door het hele land. Smaak Bedrijfscatering positioneert zich tussen de traditionele bedrijfscateraar en de bedrijfscatering in eigen beheer. Opdrachtgevers profiteren van de voordelen van een professionele bedrijfscateraar (kwaliteit, assortiment, geschoold personeel, efficiëntie) tegen aanzienlijk lagere kosten. Welke opdrachtgever wil dat nou niet?!
Tip Top Catering
Tip Top Catering uit Groenekan is al ruim 80 jaar een solide familiebedrijf waar inmiddels de vijfde generatie is aangeland. Het bedrijf verzorgt catering in Utrecht en omstreken.
De kwaliteit van Tip Top Catering is een optelsom van verse producten, verrassende ingrediënten en top service!
Tip Top Catering fungeert veel als productie bedrijf voor derden en is met uitstek dé specialist op het gebied van belegde broodjes! Daarnaast verzorgen zij hapjes, buffetten en soepen; alles uit eigen keuken en vers bereid. Met hun eigen chocolaterie zorgen zij voor net dat stukje extra onderscheidend vermogen.
Leden aan het woord
Leo Catering
Leo Love Good Food is een vernieuwende bedrijfscateraar die zich specialiseert in een lekkere en gevarieerde lunch waarbij aandacht voor sfeer, gezelligheid en een flexibele maatschappelijke verantwoorde werkwijze centraal staan. Elke dag nemen zij met veel passie en plezier de cateringzorg uit handen voor hun opdrachtgevers.
Van Lier Catering
Van Lier Bedrijfscatering uit Assen verzorgt met een gedreven en goed opgeleid team van professionals de catering op vele locaties in Noord-Oost Nederland. Van onderwijscatering tot eventcatering, maar ook specialiseert Van Lier Bedrijfscatering zich op het gebied van professionele ondersteuning voor organisaties die de catering verzorgen in eigen beheer.
UNI Formiteit
Begin 2019 won een aantal bij de VOCC aangesloten contractcateraars, die middels een gelegenheidsvennootschap (ook wel SPV – special purpose vehicle – genoemd) zich hadden ingeschreven, de uitvraag van de Politie voor calamiteiten- en evenementencatering. Middels UNI-formiteit 1 B.V. en UNI-formiteit 2 B.V. wonnen zij een aantal percelen voor een termijn van 4 tot 6 jaar. Dit samenwerkingsverband biedt de Politie bijzonder veel flexibiliteit en variatie, zoals de mogelijkheid om het aanbod af te kunnen stellen op de lokale wensen en de mogelijkheid om snel op te schalen indien nodig. Binnen de VOCC is afgesproken dat dergelijke samenwerkingsverbanden, voortgekomen vanuit de branchevereniging, na oprichting ervan ook lid worden van de VOCC, contributie zullen betalen, maar geen stemrecht zullen hebben. UNI-formiteit is daarom per 1 september 2019 lid van de VOCC geworden, gedurende de termijn dat deze SPV bestaat.
UNI-formiteit is alleen telefonisch bereikbaar (085 – 2101217).
Veenendaal Catering en Partyverhuur
Veenendaal Catering & Partyverhuur is het oudste familie horecabedrijf van Amersfoort, met een eigentijdse dienstverlening en een opvallend klantvriendelijke service. Veenendaal Catering & Partyverhuur biedt catering- en horecadiensten aan voor particulieren en bedrijven in heel Nederland, Duitsland, België en Luxemburg. Van catering en partyverhuur tot casino-entertainment en evenementenorganisatie en van 24/7 infra buitendienststellingscatering tot aan all-inclusive feestvieren in een van hun 10 locaties van “The Partyfactory”.
“Alles onder een dak” is waar Veenendaal Catering & Partyverhuur vandaag de dag voor staat. Zij hebben bijna alles in eigen beheer en kunnen de opdrachtgever op deze manier volledig van dienst zijn bij het organiseren van een klein of groot evenement en bieden zij een goede prijs-kwaliteitverhouding.
PCH Dienstengroep
PCH Dienstengroep is de specialist in facility management en services uit Apeldoorn. PCH staat voor People Create Hospitality. Met passie en gastvrijheid verbindt deze partij alle gebouwgebonden diensten en services voor haar opdrachtgevers. Van aansturing tot de totale uitvoering in eigen beheer, zowel binnen de facilitaire als de parkeermarkt.